Groep 6B

Welkom op de groepspagina van groep 6b!

Wij zitten met 25 leerlingen in de groep. Met elkaar vormen wij een leuke en gezellige groep.
Op maandag t/m vrijdag staat juf Femke van Essen voor de groep.

In de ochtend zijn wij vooral bezig met de vakken rekenen, taal, spelling en lezen.
’s Middags staat IPC (thematisch werken met de zaakvakken) voornamelijk op het programma. Ook worden in de middag de vakken Engels, verkeer en topografie aangeboden.

Met de vakken technisch lezen, spelling en IPC werken we binnen de sectie 5/6 groepsdoorbrekend.

Als je thuis op internet wilt oefenen aan bepaalde vakken, dan kan dat.
Dit zijn gratis sites:

Spelling/Taal
​​​​​Taal/spelling oefenen (op de site kan groep 6 worden ingesteld)
Werkwoorden oefenen

Rekenen oefenen (op de site kan groep 6 worden ingesteld)
Redactiesommen oefenen (op de site kan groep 6 worden ingesteld)

Tafels
​​​​Tafels oefenen

Topografie
​​​
Topografie oefenen

Cito onderdelen oefenen:
Kids4Cito

Iedere week krijgen de kinderen huiswerk mee.
Op de donderdag is dit altijd een werkblad, met op de voorkant redactiesommen en op de achterkant opdrachten m.b.t. spelling.
Verder zullen de kinderen ook regelmatig topgrafie- en engels toetsen moeten leren.

Elke dinsdagmorgen gaan we gymmen.
De kinderen moeten vanaf de herfstvakantie zelfstandig op de fiets naar de Breehoek komen. Daar worden de kinderen dan om 08:20 verwacht in de kleedkamer.

Wanneer er vragen of opmerkingen zijn, kom gerust langs of stuur een bericht via de Parro / mail, want het contact met u vind ik erg belangrijk!
Ik hoop er samen met de kinderen en met u een gezellig en leerzaam jaar van te maken!