Groep 6A

Welkom op de pagina van groep 6a!

Wij zitten met 26 leerlingen in de groep. Samen vormen we een leuke, gezellige groep. Op maandag en dinsdag staat juf Lianne v.d. Hoef voor de klas. Op woensdag, donderdag en vrijdag is juf Marita Eilander er.

Op de ochtenden zijn we vooral bezig met rekenen, lezen, taal en spelling.
's Middags staat IPC (thematisch werken met zaakvakken) op het programma.

We werken bij de vakken technisch lezen, spelling en bij IPC binnen de sectie 5/6 groepsdoorbrekend.

Als je thuis op internet wilt oefenen aan bepaalde vakken, dan kan dat. Dit zijn gratis sites.

Spelling/Taal
Taal/spelling oefenen (op de site kan groep 6 worden ingesteld)
Werkwoorden oefenen

Rekenen oefenen (op de site kan groep 6 worden ingesteld)
Redactiesommen oefenen (op de site kan groep 6 worden ingesteld)

Tafels
​​​Tafels oefenen

Topografie
​​​
Topografie oefenen

Cito onderdelen oefenen:
Kids4Cito

Elke week zijn er huiswerkvakken:
Donderdag: op de voorkant van het blad staan de redactiesommen en op
de achterkant de werkwoordspelling.

Verder zullen de kinderen ook met regelmaat topografie mee krijgen om te leren. Ook de toetsen van Engels en verkeer horen daarbij.

Elke week zijn er twee kinderen klassendienst. Zij helpen de juf met kleine klusjes.

Elke dinsdagmorgen gaan we gymmen. De kinderen mogen 's morgens op de fiets gelijk naar school komen.

Als er vragen zijn, kom gerust langs, want we vinden het contact met u erg belangrijk!
Met elkaar hopen we op een gezellig en vooral leerzaam jaar!

Scholenorkest Lees meer »