Groep 5A

Welkom op de pagina van groep 5a!

We zijn al een paar weken onderweg en wat hebben we met elkaar al veel gezelligheid ervaren. Wat is er in de afgelopen weken al hard gewerkt!
We merken dat de kinderen zin hebben om weer lekker aan de gang te gaan. Fijn!

De groep bestaat uit 22 kinderen.
Er zijn 2 juffen in deze groep: Juf Mariska op maandag en dinsdag en juf Marita op woensdag, donderdag en vrijdag.
Juf Roos helpt leerlingen met de dingen die ze extra moeilijk vinden, bijv. rekenen, spelling en lezen.

In groep 5 krijgen de leerlingen ook huiswerk. Op de dinsdag wordt vaak een tafel meegegeven, de week erop wordt die tafel overhoord. Op donderdag krijgen ze een blad met redactiesommen mee naar huis. De volgende week donderdag wordt het nagekeken en komt er weer een nieuw blad bij.

Op de ochtend komen de vakken godsdienst, rekenen, spelling, taal en lezen aan de orde. Op de middag wisselend het vak Engels, verkeer, topografie, kanjertraining en IPC.
We hebben al een hele zinvolle en mooie kanjerweek achter de rug.

Als er vragen/opmerkingen zijn over uw kind, neem gerust contact op met ons. Het makkelijkst gaat dat via Parro, maar u mag ook altijd na schooltijd mailen/bellen.
Als wij vinden dat er iets gemeld moet worden, zult u dat ook van ons zo snel mogelijk horen!

We hopen er met elkaar een mooi jaar van te maken!
Wij hebben er zin in!

Hartelijke groet,