Groep 5B

Welkom op de groepspagina van groep 5b

Er zitten 22 kinderen in onze groep.
Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is juf Anneke de juf in onze groep. Op vrijdag hebben we meester Elbert. Juf Roos is de onderwijsassistente die ons vaak helpt.

We openen elke dag met een verhaal uit de Bijbel of het zingen van Christelijke liedjes. Daarna  zijn we bezig met rekenen, taal, spelling, technisch en begrijpend lezen.
IPC en vakken zoals Topo, Engels, Verkeer e.d. doen we 's middags.

Gym:     Elke dinsdag van 10.30u tot 12.00u in de Breehoek.
                 We gaan op de fiets en kunnen alleen meedoen als we                                     gymkleren en gymschoenen bij ons hebben.

Huiswerk: Elke maandag gaat er een rekenhuiswerkblad mee, en dat moet op vrijdag weer terug op school zijn,  behalve wanneer we een hele drukke week hebben
We krijgen ook regelmatig huiswerk om te leren op voor: Topo, Engels of verkeer.

Thuis kunnen we ook oefenen op snappet, daarvoor hebben we een inlogcode gekregen.

De juf heeft een gratis squla account voor ons aangemaakt waarop we elke dag tot 16.00u kunnen oefenen, behalve op woensdag, dan kan het maar tot 13.00u

Iedereen hoort erbij in onze groep. We werken dan ook hard aan een fijne sfeer in de groep.

Groetjes van groep 5b!

Afbeeldingsresultaat voor school leendert jan vis