BIJDEHANDJES

De kinderopvang in basisschool de Korenmaat wordt verzorgd door Christelijke kinderopvang BijdeHandjes. Wij bieden buitenschoolse opvang aan in een lokaal van CBS Korenmaat. Alle kinderen zijn van harte welkom om heerlijk te komen spelen.

Buitenschoolse opvang

BijdeHandjes verzorgt naast de pleinwacht ook de buitenschoolse opvang op CBS Korenmaat. Een warm welkom voor ieder kind staat bij ons centraal! U kunt met een gerust hart aan het werk, terwijl uw kind buiten schooltijd een leuke ontspannen tijd heeft, samen met andere kinderen.

De pedagogisch medewerkers maken dagelijks een gevarieerd en uitdagend programma. Wat denkt u van spinners maken, hutten bouwen, puzzelen, tekenen, voetballen, moddersoep maken, proefjes doen, speurtocht, het verkennen van de natuur. En nog veel meer? Ja echt! Rode wangen van plezier en een glimlach van oor tot oor is wat je overhoudt aan een middag bij BijdeHandjes.

Het gevarieerde programma is gericht op de verschillende leeftijdscategorieën.

Wilt u graag meer over ons weten?
Klik op deze link http://www.bijdehandjes.info/locaties/scherpenzeel
U bent ook van harte welkom om even langs te komen op een van onze locaties. Graag laten wij u zien wat BijdeHandjes u te bieden heeft. Kom maar snel een keertje kijken!

Wilt u uw kind inschrijven?
Dat kan via onze website www.bijdehandjes.info onder de button inschrijven